Keju Cares

Toen Corona uitbrak moest Keju Kitchen dicht, maar thuis zitten terwijl Rotterdam in nood is past niet bij het team van Keju Kitchen! Daarom begonnen wij met Keju Cares.

We koken twee keer per week een maaltijd voor Rotterdam-Noord. Op dinsdag is soep en op vrijdag een ander gerecht. Op die dagen kun je tussen 18 en 20 uur een maaltijd ophalen. Bij kwetsbare mensen en mensen die door ziekte niet naar buiten kunnen, bezorgen bewoners van de Almondestraat de maaltijden samen met care packages thuis.

Wij blijven klaarstaan voor de buurt

Ook nu Corona afneemt en het normale leven weer begint willen wij met ons team van vrijwilligers blijven klaarstaan voor de buurt. De afgelopen maanden opereerden wij op basis van subsidie en gulle giften van mensen die ons een warm hart toedragen. Zo lang deze middelen toereikend zijn, gaan wij door!

Rotterdam-Noord helpt elkaar
Keju Kitchen wordt een maatschappelijke onderneming. Van alles dat wij verkopen gaat er een deel naar Keju Cares, zodat we in plaats van een virus liefde kunnen blijven verspreiden aan mensen in Rotterdam-Noord die dat nodig hebben. Op dinsdag en vrijdag blijven we maaltijden serveren en verzorgen, vanaf nu is het mogelijk om hiervoor een donatie te geven. We blijven werken met onze onmisbare vrijwilligers.

Hoe kan je helpen?

- Kom op dinsdag en vrijdag een maaltijd afhalen en doneer een klein bedrag, zodat iemand anders die het zich niet kan veroorloven een gratis maaltijd krijgt

- Help door een bedrag over te maken via onze crowdfunding

- Informeer naar de vrijwilligerstaken die er nog open staan

© 2016 - 2024 KejuKitchen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel